ИГРА Добре дошли в нашия BhBp магазин! За кратки указания за работа с него щракнете ТУК
Валута:BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език: BG

Количка

0 артикула
Валута:BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език: BG
 • Меню
Вижте всички статии

ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ ПРИ ДЕЦАТА

ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ ПРИ ДЕЦАТА

Пчелно млечице за децата

Пчелното млечице е идеално подсилващо растежа при деца средство. Поради сезонните промени, при започване на училище, или при постъпване в института, университета, при извънкласни спортни занимания децата ни имат нужда от допълнително енергия, от допълнителни защитни сили.

За да се съживи тялото, за нормално извършване на ежедневните дейности, за силно и здравословно ежедневие някои хранителни добавки са силно препоръчителни. Една от тези добавки е пчелното млечице.

Пчелното млечице представлява изключително питателна течност, която има гъста текстура, бял звят и специфичен мирис и вкус. Това е продукт, който се секретира от субфарингеалните жлези на младите пчели – кърмачки. С пчелно млечице те хранят пчелните ларви през първите три дни от живота им и пчелата – майка през целия и жизнен цикъл. Докато пчелата – майка живее и не само, а интензивно живее около 3 – 5 години, то пчелите – работнички живеят средно към 45 дни. Интензивният живот на пчелата-майка е свързан със снасянето на оплодени яйца – средно към 2000 в денонощие, които по тегло са приблизително равни на теголото на пчелната царица. Съответно такова количество пчелно млечице получава тя в денонощие. По този начин пчелното млечице, секретирано от пчелите – кърмачки и опосредствано от пчелата – майка се превръща в 3 дневни пчелни ларви, онт които потенциално могат да се развият пчели – работнички, търтеи или пчелни царици. Поразително е как храненето само с пчелно млечице се отразява положително на морфогенезата, на активността и на голямата продължителност на живот на пчелата – майка, която е хранена само с пчелно млечице. Пчелата майка е по-голяма по размер от пчелата – работничка, лети рядко и то само за да бъде оплодена след което целият и живот преминава в хранене и снасяне на яйца.

Предлагаме Ви един от най-добрите продукти, за да осигурите добро физическо и психическо развитие на най-малките, на най-скъпите в семейството – децата. Съставът на пчелното млечице е балансиран. То съдържа максимум полезни вещества в минимум обем. На практика в него няма баластни вещества. Съдържа витамини В1, В2, В3, В6, есенциални аминокиселини, вит. Е, биотин, сяра, фосфор, фолиева киселина, 10-хидроксидециненова киселина – всичките абсолютно необходими за растежа, за правилното функциониране на органите и системите на детето.

Предлаганото от нас пчелно млечице е свежо замразено, страхотно на вкус, не е подлагано на лиофилизация така че е съхранило максимално полезните си свойства и натуралния си състав.

Какви са предимствата на пчелното млечице за децата.

 1. То има тонизиращ, стимулиращ, нормализиращ, балансиращ и регулаторен ефект върху организма и нервната система. Пчелно млечице е като диригент в оркестъра. То има хормоноподобен ефект и въздейства в съвсем малки количества, което е характерно за хормоните и нервно-хуморалната регулация, ръководена от хипоталамичните и хипофизарните структури на централната нервна система при детето.
 2. Млечицето осигурява допълнителна енергия за сметка на активизиране на обмяната. Тази енергия е особено необходима за децата и юношите по време на растежа, който продължава през цялото детство и до 18-24 госишна възраст, при различни училищни дейности, по време на изпити и състезания.
 3. Пчелното млечице е чудесен активатор и регулатор на имунната система, която обезпечава защита от външни инфекциозни въздействия, бактерии, вируси, гъби, паразити и протозоа. Пчелното млечице повишава устойчивостта на децата спрямо външни въздействия.
 4. Пчелното млечице има антибактериални и противовирусни свойства, така че с успех се прилага по време на банални простудни заболявания при деца и по време на грипни епидемии.

Как се консумира пчелното млечице.

За предпочитане е да се приема в чисто състояние сутрин, с малка синя мерителна лъжичка или аналогична такава. Лъжичката да се използва, след което се измива щателно и се подсушава за следваща употреба. Възможно е млечицето да се добавя в различни миксове, сокове, мед, кисело или прясно мляко и др. според предпочитанията на детето.

Какви продукти с пчелно млечице предлагаме – тайна! По-любознателните могат да посещават магазините ни във Варна на Капитан Петко Войвода 16 и Пловдив на ул. Петко Д. Петков 57, както и да посещават сайтовете https://www.bhbp.bg, https://www.apiteka.eu И в магазините, но най-вече в сайтовете има предесенни предложения.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари