Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
ИГРА Добре дошли в нашия BhBp магазин! За кратки указания за работа с него щракнете ТУК

Количка

0 артикула

Рекламации

Уважаеми клиенти, ние подготвяме всяка Ваша пратка с необходимото внимание, но поради човешка грешка, повреда при транспорт или форсмажорни обстоятелства, е възможно продуктите от Вашата поръчка да пристигнат при Вас в недобро или повредено състояние. Ние от "Мед и пчелни продукти" ООД бихме приели всяка една Ваша рекламация, в следните случаи:

- когато вместо поръчан от Вас продукт, сме Ви изпратили друг, без предварително да сме уточнили това с Вас по телефон и/или ел. поща;

- когато бъдат установени щети по продуктите, след първоначалното отваряне на пратката,  които щети не са следствие от транспортирането на пратката.

Първоначалното отваряне на пратката трябва ВИНАГИ да става в присъствието на куриера от съответната куриерска фирма, тъй като възникнали повреди при транспортирането, например спукване или счупване на чупливи предмети, разкъсване, намокряне или видимо смачкване на външната опаковка на пратката, са щети, които могат да бъдат компенсирани единствено и само от съответната куриерска фирма.

 

За да поискате рекламация, моля, използвайте този формуляр!

Новини

НОВ ПРОДУКТ! BhBp ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ 

Прополисът е продукт, който не се нуждае от реклама. Има различни начини на приложение и широк спектър от положителни въздействия върху организма на човека, животните, растенията. В продължение на много години ние го добиваме, преработваме, влагаме в различни продукти за вътрешно и локално приложение. и ето - в резултат на непрекъснатите ни усилия в тази насока имаме удоволствието да Ви предложим нов продукт - BhBp ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ. Тъй като е трудно с думи да се опише удоволствието и удовлетвореността от употребата му, ние Ви го предлагаме в момента при по-добри ценови условия. Така ще имате повече възможности да го опитате и да се убедите за сетен път в силата на Прополиса.

Ако искате да го видите как изглежда, как действа, как се използва и колко струва, ако искате да го пробвате, моля щракнете ТУК ТУК ТУК!

01 Сеп 2018
Върни До Горе