Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
ИГРА Добре дошли в нашия BhBp магазин! За кратки указания за работа с него щракнете ТУК

Количка

0 артикула

Регистрация

Регистрацията ви дава възможност да съхраните ваши данни като телефон и адрес за доставка за постоянно. Така няма да има нужда да въвеждате тези данни всеки път, при покупки от магазина!

Различните промоции, отстъпки и бонуси са достъпни само за регистрирани потребители!

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че регистрацията в нашия он - лайн магазин за мед и пчелни продукти е доброволна и Вие предоставяте Вашите лични данни, в т.ч. име, фамилия, телефонен номер, адрес, по собствено желание за ползване от нас с цел приемане, обработка и изпълнение на Вашата поръчка. Тук можете да се запознаете с нашата политика за поверителност на личните данни!

 

Информация за потребителя

Полетата маркирани с * са задължителни.

Адрес за плащане

Информация за контакт

Адресна информация

Информация за фирмата

Адрес за доставка

Информация за контакт

Адресна информация

Бюлетини

Изберете бюлетините, за които да се абонирате.

Код за сигурност

Новини

НОВ ПРОДУКТ! BhBp ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ 

Прополисът е продукт, който не се нуждае от реклама. Има различни начини на приложение и широк спектър от положителни въздействия върху организма на човека, животните, растенията. В продължение на много години ние го добиваме, преработваме, влагаме в различни продукти за вътрешно и локално приложение. и ето - в резултат на непрекъснатите ни усилия в тази насока имаме удоволствието да Ви предложим нов продукт - BhBp ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ. Тъй като е трудно с думи да се опише удоволствието и удовлетвореността от употребата му, ние Ви го предлагаме в момента при по-добри ценови условия. Така ще имате повече възможности да го опитате и да се убедите за сетен път в силата на Прополиса.

Ако искате да го видите как изглежда, как действа, как се използва и колко струва, ако искате да го пробвате, моля щракнете ТУК ТУК ТУК!

01 Сеп 2018
Върни До Горе