Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
ИГРА Добре дошли в нашия BhBp магазин! За кратки указания за работа с него щракнете ТУК

Количка

0 артикула

Вход

Не е необходимо да сте регистриран клиент, за да разглеждате стоките, да получавате информация за тях и да правите поръчки. За сега плащането е с наложен платеж. По-рядко и с изрична уговорка - по банков път.

От тази страница можете да влезете като регистриран клиент или да си направите регистрация.

За да влезете като гост, не е необходимо да правите нещо особено. Просто използвате менюто в ляво и горе и така можете да достигнете до продуктите, които търсите.

 

Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че регистрацията в нашия он - лайн магазин за мед и пчелни продукти е доброволна и Вие предоставяте Вашите лични данни, в т.ч. име, фамилия, телефонен номер, адрес, по собствено желание за ползване от нас с цел приемане, обработка и изпълнение на Вашата поръчка. Тук можете да се запознаете с нашата политика за поверителност на личните данни!

 

Новини

НОВ ПРОДУКТ! BhBp ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ 

Прополисът е продукт, който не се нуждае от реклама. Има различни начини на приложение и широк спектър от положителни въздействия върху организма на човека, животните, растенията. В продължение на много години ние го добиваме, преработваме, влагаме в различни продукти за вътрешно и локално приложение. и ето - в резултат на непрекъснатите ни усилия в тази насока имаме удоволствието да Ви предложим нов продукт - BhBp ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ. Тъй като е трудно с думи да се опише удоволствието и удовлетвореността от употребата му, ние Ви го предлагаме в момента при по-добри ценови условия. Така ще имате повече възможности да го опитате и да се убедите за сетен път в силата на Прополиса.

Ако искате да го видите как изглежда, как действа, как се използва и колко струва, ако искате да го пробвате, моля щракнете ТУК ТУК ТУК!

01 Сеп 2018
Върни До Горе