Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
ИГРА Добре дошли в нашия BhBp магазин! За кратки указания за работа с него щракнете ТУК

Количка

0 артикула

Избери по

Апитека / Apiteka

Апитека / Apiteka

АпИтека или ApIteka е нещо като аптека, но лечебните продукти са на основата на пчелните продукти. Названието е избрано, тъй като Api на латински означава пчела. Не случайно съществува и термин Апитерапия - лечение с помощта на пчелни продукти.

Продуктите на Апитека са създадени от пчелите. Предоставят се или като натурални такива - както ги е създала природата и по-точно пчелата, или като комбинации от натурални продукти, козметични продукти на базата на пчелни продукти, книги касаещи лечебното въздействие на пчелните продукти и свързани с Апитерапията, Апикуртурата, Апинатурфилософията. Марката е собственост на МЕД И ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ ООД. Продуктите на Apiteka могат да бъдат намирани в вагазините на фирмата в Пловдив - ул. Петко Д. Петков 57 /до училище Душо Хаджидеков и Военна болница/ и Варна - ул. Капитан Петко Войвода 16 /зад Операта/

http://www.apiteka.eu

10

продукти

Продукти

«1»Страница 1 от 1

Новини

НОВ ПРОДУКТ! BhBp ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ 

Прополисът е продукт, който не се нуждае от реклама. Има различни начини на приложение и широк спектър от положителни въздействия върху организма на човека, животните, растенията. В продължение на много години ние го добиваме, преработваме, влагаме в различни продукти за вътрешно и локално приложение. и ето - в резултат на непрекъснатите ни усилия в тази насока имаме удоволствието да Ви предложим нов продукт - BhBp ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ. Тъй като е трудно с думи да се опише удоволствието и удовлетвореността от употребата му, ние Ви го предлагаме в момента при по-добри ценови условия. Така ще имате повече възможности да го опитате и да се убедите за сетен път в силата на Прополиса.

Ако искате да го видите как изглежда, как действа, как се използва и колко струва, ако искате да го пробвате, моля щракнете ТУК ТУК ТУК!

01 Сеп 2018
Върни До Горе