Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
ИГРА Добре дошли в нашия BhBp магазин! За кратки указания за работа с него щракнете ТУК

Количка

0 артикула

EXCEL ИЛИ ЕКСЕЛ

EXCEL - УСЛОВНО ФОРМАТИРАНЕ

Дата: 06 Сеп 2020

Условното форматиране в Excel има много възможности за прилагане. Един простичък пример е представен по-долу. При него, фонът на клетката се оцветява в различен цвят, в зависимост от стойността на клетката.

АКО Е МПП - ЧЕРВЕН ФОН, АКО Е ЗП - ЗЕЛЕН ФОН. В ОСТАНАЛИТЕ СЛУЧАИ - ЖЪЛТ ФОН

МПП ЗП ПРОБА      

 

Прочети още →

EXCEL - ОТЛИЧНИКЪТ

Дата: 23 Авг 2020

Excellent означава отличен, а EXCEL е отличникът на Microsoft. Много хора са го чували, други мислят, че могат да работят с него, малцина са тези, които го познават в дълбочина. То дъно няма. Възможностите са безкрайни. А комбинациите на безброй неща са безброй на квадрат. Ще последва един скромен опит да намалим безкрайно неизвестните неща.....За да можем по-лесно да вършим конкретни неща.

Прочети още →
«1»Страница 1 от 1

Новини

НОВ ПРОДУКТ! BhBp ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ 

Прополисът е продукт, който не се нуждае от реклама. Има различни начини на приложение и широк спектър от положителни въздействия върху организма на човека, животните, растенията. В продължение на много години ние го добиваме, преработваме, влагаме в различни продукти за вътрешно и локално приложение. и ето - в резултат на непрекъснатите ни усилия в тази насока имаме удоволствието да Ви предложим нов продукт - BhBp ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ. Тъй като е трудно с думи да се опише удоволствието и удовлетвореността от употребата му, ние Ви го предлагаме в момента при по-добри ценови условия. Така ще имате повече възможности да го опитате и да се убедите за сетен път в силата на Прополиса.

Ако искате да го видите как изглежда, как действа, как се използва и колко струва, ако искате да го пробвате, моля щракнете ТУК ТУК ТУК!

01 Сеп 2018
Върни До Горе