Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
ИГРА Добре дошли в нашия BhBp магазин! За кратки указания за работа с него щракнете ТУК

Количка

0 артикула

EXCEL - ОТЛИЧНИКЪТ

Дата: 23 Авг 2020

Excel - колкото повече го научаваш, толкова повече се влюбваш в него. Един живот не стига. Но за практически неща - става. Добре е да се почерпи опит от по-опитните. Само че, възможностите са толкова много, че въпреки многото статии по темата, ориентацията в тях е почти невъзможно, без някой да те насочи. Страшно много подробности! Става така, че от дърветата губиш гората. Ще се опитам малко да се издигна над дърветата, но при нужда, ще сляза по-ниско и от тревата, ще навлезем в детайли. Това няма да е системно ръководство. Всеки един опит да се вкара Excel в система е обречен на частичен успех. Но без частичен успех, няма как да се върви напред. Определено това не е за хора, които не знаят какво е Sheet, Book, Sum, Count и т.н. Това е за хора, които познават обектите на Excel и имат неосъзната нужда от тяхното автоматизиране. Това е за хора, които са чели много ръководства  "For Dummies", "За глупаци", "За диваци" и искат малко да се култивират, да се цивилизоват. Ще последват примери.

Така. На първо време може да е много интересно, но след това ще стане още по-интересно. Тогава ще разгледаме някои примери като управление на Word през Excel и обратно, съвместно приложение на Excel и Access, Corel и Excel, Photoshop и Excel и др. На практика всички програми, които поддържат VBA могат да работят съвместно с Excel. А те изобщо не са малко. Дори AutoCAD го поддържа. Но стига сме хабили вселенското време да обясняваме колко е необятен всемирът. Време е да пипнем нещо, да видим нещо конкретно.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

Новини

НОВ ПРОДУКТ! BhBp ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ 

Прополисът е продукт, който не се нуждае от реклама. Има различни начини на приложение и широк спектър от положителни въздействия върху организма на човека, животните, растенията. В продължение на много години ние го добиваме, преработваме, влагаме в различни продукти за вътрешно и локално приложение. и ето - в резултат на непрекъснатите ни усилия в тази насока имаме удоволствието да Ви предложим нов продукт - BhBp ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ. Тъй като е трудно с думи да се опише удоволствието и удовлетвореността от употребата му, ние Ви го предлагаме в момента при по-добри ценови условия. Така ще имате повече възможности да го опитате и да се убедите за сетен път в силата на Прополиса.

Ако искате да го видите как изглежда, как действа, как се използва и колко струва, ако искате да го пробвате, моля щракнете ТУК ТУК ТУК!

01 Сеп 2018
Върни До Горе