Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
ИГРА Добре дошли в нашия BhBp магазин! За кратки указания за работа с него щракнете ТУК

Количка

0 артикула

КОРОНАВИРУСНА ПАНДЕМИЯ

КОРОНАВИРУСНА ПАНДЕМИЯ - МОИ ПРАВИЛА

Дата: 10 Апр 2020

Здравейте, Всички,

При разговори с колеги - лекари от нашето поколение, често споделяме, че никой от нас, никой от нашите учители не е виждал подобен проблем, не е работил в такива условия. Това касае както лекарите, така и политиците, така и пациентите, т.е. - касае всички нас.

Естествено, няма заучени положения, но натрупаният опит за последните 4 месеца по света дават някои основни насоки. Отварям тази тема, тъй като съм впечатлен, меко казано, от това колко много думи могат да бъдат казани от много, уж отговорни и знаещи хора, без да има някаква практическа конкретика, без да има някакви съвети.

Темата ни е "Какви предпазни средства и процедури прилагаме за да предпазим себе си и близките си от заболяване"

Прочети още →
«1»Страница 1 от 1

Новини

НОВ ПРОДУКТ! BhBp ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ 

Прополисът е продукт, който не се нуждае от реклама. Има различни начини на приложение и широк спектър от положителни въздействия върху организма на човека, животните, растенията. В продължение на много години ние го добиваме, преработваме, влагаме в различни продукти за вътрешно и локално приложение. и ето - в резултат на непрекъснатите ни усилия в тази насока имаме удоволствието да Ви предложим нов продукт - BhBp ПРОПОЛИСОВ ГЕЛ. Тъй като е трудно с думи да се опише удоволствието и удовлетвореността от употребата му, ние Ви го предлагаме в момента при по-добри ценови условия. Така ще имате повече възможности да го опитате и да се убедите за сетен път в силата на Прополиса.

Ако искате да го видите как изглежда, как действа, как се използва и колко струва, ако искате да го пробвате, моля щракнете ТУК ТУК ТУК!

01 Сеп 2018
Върни До Горе